Musikkutvalget utlyser FoU-oppdrag

Som en del av kunnskapsinnhentingen til utredningen, har Musikkutvalget kunngjort konkurransedokumenter for to oppdrag til anskaffelse i Doffin, database for offentlige anskaffelser. Oppdragene skal bidra til å gi utvalget et bedre kunnskapsgrunnlag om musikkfeltets pengestrømmer og virkemiddelapparat. Søknadsfristen er satt til torsdag 08.08.2024.

Musikkutvalget har lyst ut to forsknings- og utviklingsoppdrag (FoU) som skal være del av kunnskapsgrunnlaget til den helhetlige gjennomgangen av musikkfeltet. Resultatet av oppdragene skal leveres i to ulike rapporter, og gi økt innsikt i følgende temaer:

Søknadsfristen for oppdragene er satt til torsdag 08.08.2024.

I tillegg til disse to utlysningene, har konkurransedokumenter for to kartleggingsoppdrag om samisk musikkliv, blitt sendt ut til 7 mulige leverandører. Disse omhandler

Også disse oppdragene skal leveres i form av rapporter som skal si noe om nåværende situasjon, behov og mulighetsrom for joik og samiske artister, og kartlegge økosystemer i det flernasjonale Sápmi og i møte med nasjonalt musikkliv.