Ruben

Dette er absurd. Disse lov forslagene er kriminelle, de er menneskerettighetsbrudd. Hvis en eneste person på stortinget hadde noe form for vitenskapelig utdannelse hadde de kunnet bevise matematisk at lovene vi allerede har er i strid med grunnloven. Å bygge på de grunnlovs bruddene med enda mindre gjennomtenkte ideer burde straffes med kjølhaling. Det at staten, og diverse korrupte politikere (samt korrupte politifolk, ja de har vi mange av faktisk), mener at de kan bestemme hva slags rettigheter tilfeldige borgere har basert på tilfeldige vilkår de har funnet opp selv er absurd.

Konseptet «begynnende rusavhengighet» er åpenbart ikke mulig å håndheve på en lovlig måte, og personlig hadde jeg brukt vold mot en betjent eller annen offentlig instans hvis de mente at de skulle bestemme om jeg har rettigheter på den måten. Hva med om jeg kaller Erna Solberg «nærkis», er det grunnlag for at hun mister rettigheter, eller er det bare folk med tilgang til advokat som har rettigheter? Hva får en eneste en av dere til å tro at folk ville ha et eneste gram med toleranse for dette? Vi vet allerede at staten rutinemessig fabrikkerer bevis mot cannabis brukere (gjennomsnittlig 9 ganger per dag!), så det er åpenbart allerede ikke noe som beskytter rettsikkerheten til disse kommende «begynnende rusavhengig».

Når vi kommer til det så er konseptet «narkotika» helt absurd. Jeg mener, i Norge drikker vi mer kaffe en alle unntatt finland, så akkurat hvor mange av kaffe drikkerne er «begynnende rusavhengighet»? Får du abstinenser når du ikke drikker kaffe? Er du avhengig? Vi vet at praktisk talt alle rusmisbrukere brukte først rusmiddelet alkohol, akkurat når går det over til «begynnende rusavhengighet»?

Dette er ikke bare idiotisk, men det er brudd på grunnloven hele opplegget. Jeg kommer ikke til å følge disse lovene. Jeg følger allerede ikke lover jeg kan bevise er uvitenskapelige, dette kommer bare til å være en til. Jeg vil helst at dere gjenoppbygger tillit til staten vet å ikke være menneskerettighets forbrytere. Jeg vil at dere ikke later som at dere vet noe. Ikke når vi kan bevise at dere tar feil.

Det finnes bare en logisk konklusjon og det er å regulere rusmidler vi ikke kan eliminere (kort sakt cannabis, diverse hallusinogener, og diverse stimulanter). Å ha ett annet synspunkt på dette er ett tegn på manglende kunnskap eller korrupsjon.