Herman Taksrud Berg / Fagorganiserte Økonomiske Kriminelle Karteller

Først vil Fagforeningen for Økonomiske Kriminelle Kartell (FØKK) gi en varm takk til alle partiene som støtter et fortsatt forbud av narkotika: AP, H, SP, FRP, SV, R, KRF, Pasientfokus <3

Fra FKK sitt perspektiv ligger motivet for å opprettholde forbudet i bevaring av makt og profitt. Den nåværende ulovlige statusen til narkotika tillater oss, som en godt organisert gruppe, å kontrollere alle aspekter av produksjon, distribusjon og salg av ulovlige stoffer. Ved å operere i et svart marked dikterer vi priser og kvalitet, og sikrer at monopolet vårt forblir intakt.

Legalisering utgjør en betydelig trussel mot kartellets eksistens. Det vil føre til økt konkurranse fra legitime virksomheter som kan produsere rusmidler til lavere kostnader og høyere standarder. Offentlig regulering ville erodere vår evne til å manipulere priser og monopolisere markeder. Vår enorme fortjeneste vil avta etter hvert som vi mister kontrollen over forsyningskjedene. Dessuten gir opprettholdelse av forbud oss ​​betydelig innflytelse over korrupte tjenestemenn som er avhengige av våre bestikkelser for deres samarbeid.

Legalisering av narkotika utgjør en betydelig risiko for offentlig sikkerhet, og setter velferden til samfunn over hele verden i fare. Forbud virker avskrekkende, motvirker potensielle narkotikabrukere og begrenser deres tilgang til skadelige stoffer. Ved å legalisere narkotika, ville regjeringer uunngåelig skape et blomstrende marked der karteller som vårt ville miste kontrollen over distribusjonskanaler.

Dette maktskiftet vil føre til økt tilgjengelighet av narkotika, noe som gjør det lettere for sårbare personer, inkludert mindreårige, å skaffe og misbruke narkotika. Derfor vil FØKK også argumentere for å stenge ned Vinmonopolet, da dette fører til økt tilgjengelighet og økt bruk i samfunnet. Et illegalt marked kan bedre supplere ungdommen og gi dem utfordrende muligheter i arbeidslivet.

I tillegg vil legalisering tvinge mange av våre medlemmer til kriminalitet i andre sektorer som har over tid blitt nedprioritert av politiet. Den enorme fortjenesten som genereres fra ulovlig narkotikasalg finansierer våre medlemmers andre operasjoner som menneskesmugling og våpensmugling. Legalisering vil bare forverre disse problemene ved å omdirigere FKK mot mer skadelige kriminelle virksomheter. Videre kan legalisering av narkotika overvelde politidirektoratet som allerede sliter med begrensede ressurser pga et fokus på forebygging av rusbruk istedenfor offerkriminalitet.

Legalisering utgjør en betydelig trussel mot vårt fagorganiserte kartells langvarige monopol, som har gitt stabilitet og velstand for våre medlemmer og deres familier. Ved å avvikle forbudet åpner regjeringen i hovedsak slusene for konkurranse fra legitime virksomheter. Dette skiftet i markedsdynamikken vil alvorlig undergrave vår kontroll over den ulovlige narkotikahandelen. Med legalisering vil forbrukere få tilgang til et regulert marked som tilbyr kvalitetssikring og sikkerhetsstandarder.

Dette vil uthule etterspørselen etter svartemarkedsprodukter, og tvinge oss til å konkurrere på ujevnt spillefelt. Organisasjonen vår har investert tungt i infrastruktur, distribusjonsnettverk og korrupte allianser som gjør oss i stand til å operere skjult. Legalisering av narkotika ville gjøre disse investeringene ubrukelige. Videre, når lovlige virksomheter kommer inn på markedet, vil de ansette arbeidere på lovlig vis og gi dem rettferdige lønninger og fordeler.

Presset for legalisering av narkotika er ofte drevet av troen på at det vil redusere kriminaliteten og lindre samfunnsproblemer knyttet til narkotikabruk. Men fra et organisert kartells perspektiv klarer ikke dette argumentet å vurdere den potensielle sosiale oppløsningen som kommer hånd i hånd med legalisering. Forbud har gjort det mulig for oss å opprettholde kontroll over narkotikamarkedet, og sikre et nivå av orden, stabilitet og lønnsomhet i våre operasjoner.

Legalisering vil få katastrofale konsekvenser for lokalsamfunn. Det ville føre til en tilstrømning av godt regulerte og trygge stoffer som oversvømmer markedet, Dessuten ville det gjøre ting vanskeligere for vårt veletablerte nettverk, og etterlate utallige individer, bønder, eksportører, sicarios og torpedoer arbeidsløse.
Det sosiale stoffet bygget rundt forbud gjør oss i stand til å justere narkotikakvaliteten og kutte den litt når det er tørke, eliminere rivaliserende gjenger som ikke organiserer seg og rekruttere mindreårige.

Med Vennlig Hilsen Herman Taksrud Berg
Vara representant for det fagorganiserte Økonomiske Kriminelle Kartell