FD morgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som du kanskje har lagt merke til har vi ingen kommentarfelt på bloggen. Det er fordi vi ønsker at bloggen skal være tett integrert med Twitter-kontoen vår. Om du har spørsmål til oss som ikke får plass i en Twitter-melding så send oss gjerne en epost, eller skriv et innlegg på din egen blogg og send oss linken, så skal vi svare.

Litt praktisk informasjon – automatisk innhentet informasjon

Dette diskusjonsforumet bruker som de fleste andre nettsteder en informasjonskapsel (cookie). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Din nettleser sender automatisk også opplysninger til forumets servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er eksempelvis opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (ip-adresse). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du ser på osv.
Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukere søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg som bruker.

Forsvarsdepartementet har det redaksjonelle ansvaret for disse sidene. Departementenes servicesenter (DSS) bistår med drift og utvikling.