Lørdag kan du møte fremtidig F-35-flyger Morten Hanche på Kristiansten festning i Trondheim. Her forteller Morten om F-35 til en besøkende på Værnes flyshow i 2014.
Lørdag kan du møte fremtidig F-35-flyger Morten Hanche på Kristiansten festning i Trondheim. Her forteller Morten om F-35 til en besøkende på Værnes flyshow i 2014.

Lørdag kan du møte en av Norges ledende eksperter på F-35 kaptein Morten Hanche på Kristiansten festning i Trondheim. I anledning Forsvarets dag stiller Kampflyprogrammet som vanlig opp fra programmet starter 11:00 for å fortelle mer om de nye kampflyene, og for å svare på spørsmål. Morten er til daglig F-16-flyger og en aktiv blogger her på Kampflybloggen, og har skrevet mye om de ulike tekniske løsningene i F-35, i tillegg til manøvrerbarhet, stealth, og mye mer.

Her finner du en oversikt over alle innleggene fra Morten på Kampflybloggen.