Helsekonferansen 2018 vil bli avholdt 3. og 4. mai på Clarion Hotel/The Qube, Gardermoen. Nærmere informasjon, program etc. vil bli lagt ut på denne siden.

Helsekonferansen 2017

Årets helsekonferanse er over, og vi benytter anledningen til å takke alle foredragsholdere og deltakere ved årets konferanse. På denne siden finner du informasjon om dato for neste års helsekonferanse når den er bestemt. 

Innleggene fra Helsekonferansen 2017

 

Den årlige Helsekonferansen er den viktigste møteplassen for å diskutere helsespørsmål. I år blir Helsekonferansen startskuddet for «Leve hele livet» – en kvalitetsreform for eldre. Reformen skal omhandle de grunnleggende tingene som oftest svikter i tilbudet til eldre: Mat, aktivitet og felleskap, helsehjelp og sammenheng i tjenestene. Målet er at alle eldre skal få bedre hjelp og støtte til å mestre livet.

På Helsekonferansen kan du lytte til innlegg fra fagfolk og forskere, pårørende og brukere om de fire hovedtemaene i Leve hele livet (les programmet her). I pausene kan du besøke standsområdet og få eksempler på gode verktøy og løsninger innen eldreomsorg som din kommune eller arbeidsplass kan ta i bruk.

Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen kommer. Helse- og omsorgsminister Bent Høie deltar på hele konferansen.

Konferansen er på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport torsdag 11. mai og fredag 12. mai, og arrangeres av Helse- og omsorgsdepartementet i samarbeid med Helsedirektoratet

Deltageravgiften for årets konferanse er kr 2.900,-. Påmeldingsfristen har gått ut, og konferansen er fulltegnet.

Følg Helsekonferansen 2017 på Facebook

 

Innleggene fra Helsekonferansen 2016