Helsekonferansen 2017

Kvalitetsreformen for eldre "Leve hele livet" blir tema på årets helsekonferanse 11. og 12. mai.

Den årlige Helsekonferansen er den viktigste møteplassen for å diskutere helsespørsmål. I år blir Helsekonferansen startskuddet for «Leve hele livet» – en kvalitetsreform for eldre. Reformen skal omhandle de grunnleggende tingene som oftest svikter i tilbudet til eldre: Mat, aktivitet og felleskap, helsehjelp og sammenheng i tjenestene. Målet er at alle eldre skal få bedre hjelp og støtte til å mestre livet.

På Helsekonferansen kan du lytte til innlegg fra fagfolk og forskere, pårørende og brukere om de fire hovedtemaene i Leve hele livet (les programmet her). I pausene kan du besøke standsområdet og få eksempler på gode verktøy og løsninger innen eldreomsorg som din kommune eller arbeidsplass kan ta i bruk.

Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen kommer. Helse- og omsorgsminister Bent Høie deltar på hele konferansen.

Konferansen er på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport torsdag 11. mai og fredag 12. mai, og arrangeres av Helse- og omsorgsdepartementet i samarbeid med Helsedirektoratet

Deltageravgiften for årets konferanse er kr 2.900,-. Påmeldingsfristen har gått ut, og konferansen er fulltegnet.

Følg Helsekonferansen 2017 på Facebook

 

Innleggene fra Helsekonferansen 2016